Elena Udrea intervine in scandalul Kovesi: “Kovesi a devenit procuror-sef DNA cu sustinerea celora pe care ii facea penali”

“Sunt in Costa Rica. Astept statutul de refugiat. Fara patima spun ca incepe sa vina vremea normalitatii. Imaginea dansei era una care lupta pentru justitie si impotriva coruptiei in Romania.
Avea o sustinerea foarte puternica din partea lui Traian Basescu, care a sustinut-o si a crezut in ea, pana in momentul in care a vazut ce abuzuri face. O sustinea foarte tare si domnul Coldea la momentul acela. Ponta era si el foarte bun prieten cu doamna Kovesi si o sustinea. Eu nu sitam acest lucru atunci.
Eu nu m-am dus la ea din convingere, ci pentru faptul ca era sustinuta si se dorea a fi numita in acea functie. Eu am spus si atunci ca nu e o persoana potrivita. Intuitia mea si informatiile pe care le stiam atunci imi spunea ca nu e o persoana potrivita.
Eu cand am fost sa o sustin pe Kovesi nu am fost trimisa de fostul presedinte. Nu cred ca Basescu a vrut sa ma implic. Am facut-o dupa ce am vorbit cu Sebastian Ghita. Ne-am intalnit undeva, la o cafenea.
Am mers apoi cu Ghita la Ponta. Discutia cu Ponta mi s-a parut foarte onesta. Atunci mi-a spus ca eu si fostul presedinte vom fi primi arestati. Kovesi a devenit procuror-sef DNA cu sustinerea celora pe care ii facea penali”, a declarat Elena Udrea la A3.
Elena Udrea, reactie spumoasa la urmarirea penala …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *