Elena Udrea, dorita in Partidul Fotomodelelor

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dupa ce a fost acasa la Pamela Anderson, la vila din Malibu a vedetei internationale, fotomodelul Sanziana Buruiana, cea care a pus bazele Partidului Modelelor din Romania (PMR), a inceput sa recruteze vedete autohtone care sa reprezinte partidul.

Sanziana Buruiana a socat atunci cand si-a prezentat initiativa de a infiinta un partid care sa militeze pentru drepturile fetelor care defileaza pe podiumurile de moda.

Ceea ce parea a fi un simplu gand excentric al unui manechin care nu-si doreste altceva decat publicitate, s-a transformat intr-o initiativa care a inceput sa prinda contur.

Sanziana si-a dorit ca imaginea partidului sa fie voluptuoasa actrita Pamela Anderson si chiar, spre surprinderea romancei, vedeta internationala a fost flatata de propunerea primita.

In urma cu aproximativ doua saptamani, Sanziana a primit un e-mail din partea Pamelei, care o invita pe romanca la vila sa din Malibu, pentru a discuta fata in fata despre acest subiect.

?Nu mi-a venit sa cred ca merg in vizita la Pamela. A fost extraordinar. Am stat la ea acasa, am gatit impreuna, ne-am inteles foarte bine?, a declarat Sanziana, pentru Click!. ?Pamela a fost foarte incantata de propunere si a acceptat pe loc sa fie imaginea partidului. Sper sa reusesc sa o aduc si in Romania?, a mai spus manechinul.

Şi, pentru ca se pregateste intens pentru campania electorala, fotomodelul a inceput sa stranga semnaturi si sa recruteze persoane noi care sa faca parte din partid. Dintre persoanele publice, prima vizata de catre Sanziana este fostul consilier prezidential Elena Udrea.

PMR militeaza pentru drepturile fotomodelelor, ca acestea sa fie platite cu 100 de euro pentru o prezentare si sa obtina locuinte de la ANL. In plus, Sanziana isi doreste ca, prin intermediul prezentarilor de moda, sa atraga turisti straini.

spot_imgspot_img