Elena Udrea, mesaj pe Facebook, din culisele salii de judecata

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare,?in care a prezentat ce s-a intamplat in „culisele” de la ICCJ unde se?judeca cererea de arestare preventiva?a deputatei.
Astfel, fosta lidera PMP subliniaza ca unul dintre argumentele avocatilor ei pentru respingerea masurii de arest preventiv a fost ca si alti politicieni acuzati de fapte de coruptie, au fost lasati in libertate. In consecinta, Udrea considera ca nu este o coincidenta ca deciziile in cazul lui Darius Valcov si Radu Mazare au aparut concomitent.?
„In argumentatia pe care a avut-o in fata completului de judecata astazi, Elena Udrea a invocat, printre altele, si faptul ca alti politicieni acuzati de fapte de coruptie (printre ei si Valcov si Mazare) au fost lasati in libertate de ICCJ. Chiar a existat un schimb de replici cu procurorul care argumenta necesitatea arestarii preventive.?Din aceasta perspectiva, deciziile in cazurile Valcov si Mazare, venite concomitent, desi nu au fost judecate in acelasi timp (cel putin teoretic ?!), par a nu fi intamplatoare, putand fi menite sa justifice o eventuala respingere a contestatiei avocatilor Elenei Udrea, lucru care ar fi putut sa …

spot_imgspot_img