Elodia Ghinescu, zidita intr-o casa?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cazul avocatei din Brasov disparuta la sfarsitul lunii august este departe de a fi elucidat. Ultimul zvon care s-a vehiculat la Politia Arges ar fi acela ca trupul Elodiei a fost zidit intr-o casa parasita. Pana la urma s-a dovedit ca si aceasta versiune, venita din partea unor oameni care sustin ca au puteri supranaturale, a fost una falsa. In tot acest timp, familia politistului se pregateste de nunta fiicei lor, Anca.

Ieri dimineata, un apel in dispeceratul Politiei din Costesti, Arges, anunta ca, undeva intr-o casa parasita din comuna Izvoru, e zidit trupul neinsufletit al Elodiei Ghinescu, avocata disparuta din Brasov. Informatia venea din partea unui prevazator care ar fi avut de curand o viziune. Imediat, o echipa de politisti din localitate a mers la locul indicat, insa au stabilit ca in zona nu se afla nici un imobil dezafectat si nelocuit.

Ieri dupa amiaza, Cristian Cioaca s-a intors la serviciu dupa concediul medical. Timp de sase luni el nu va mai fi seful Serviciului Ordine Publica din cadrul Sectiei 2. Superiorii politistului au decis ca acesta sa fie mutat la Politia Municipiului Brasov, tot la departamentul de Ordine Publica. Aici ofiterul Cristian Cioaca va tine evidenta dosarelor si va inregistra procesele verbale.

In tot acest timp, parintii ofiterului se pregatesc de nunta fiicei lor, Anca. Tanara, proaspat absolventa a Facultatii de Arhitectura, avea nunta programata, in data de 20 octombrie, cu mult timp inainte de disparitia cumnatei ei. Conform datinelor din judetul Arges, Anca si cativa viitori nuntasi au impodobit bradul, petrecerea, la care a participat si fratele miresei, avand loc chiar in curtea parintilor lor.

Anca Cioaca a spus intr-un interviu acordat unui ziar din Pitesti ca nunta ei va avea loc, indiferent de mersul anchetei, insa nu a vrut sa dezvaluie locatia. Mult asteptatele analize de laborator ale lucrurilor gasite de anchetatori in padure vor fi cunoscute cel tarziu maine.

In urma cu o saptamana, oamenii legii care au rascolit padurile din imprejurimile Brasovului, au gasit o uniforma de politist si mai multe obiecte care apartineau Elodiei Ghinescu.

Avocata Elodia Ghinescu a disparut de la domiciliul ei din Brasov la sfarsitul lunii august. Anchetatorii cred ca aceasta este moarta, principalul suspect, in viziunea lor, fiind chiar sotul acesteia, politistul Cristian Cioaca.

spot_imgspot_img