Erdogan: Israelul este un stat terorist. Netanyahu: Erdogan stie totul despre terorism si masacre

UPDATE Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a raspuns acuzatiilor presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, sustinand ca acesta, fiind un sustinator al Hamas, “stie totul despre terorism si masacre”, scrie The Times of Israel.

Netanyahu a declarat ca Erdogan “este unul dintre cei mai mari sustinatori ai Hamas si nu exista nicio indoiala ca el intelege bine terorismul si masacrele”: “Ii sugerez sa nu ne tina morala noua”.
Ministerul Sanatatii din Palestina a comunicat ca 60 de palestinieni au fost omorati si alti cel putin 2.700 au fost raniti de fortele israeliene in timpul protestelor de luni de la granita dintre Fasia Gaza si Israel, cu ocazia deschiderii ambasadei americane la Ierusalim.

______________
Recep Tayyip Erdogan, presedintele turc, a acuzat luni Israelul de “terorism de stat” si “genocid”, dupa uciderea a peste cincizeci de palestinieni de catre armata israeliana in Fasia Gaza.
“Israelul seamana terorismul de stat. Israelul este un stat terorist”, le-a spus Erdogan studentilor turci la Londra, intr-un discurs televizat.”Ceea ce a facut Israelul este un genocid. Condamn aceasta drama umanitara”, a adaugat presedintele turc, care a decretat trei zile de doliu national si a anuntat pentru vineri o mare adunare de protest.In acelasi timp, Turcia si-a rechemat pentru consultari ambasadorii de la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *