Este STIREA DIMINETII. Inevitabilul s-a produs. Lovitura incredibila a lui Victor Ponta. “Da, este adevarat”

de Departamentul Corespondenti – Mediafax Publicat la: 10.04.2014 23:16 Ultima actualizare: 11.04.2014 08:57

Victor Ponta intra in pielea prezidentiabilului, spunandu-le social-democratilor ca el va sta alaturi de ei si in decembrie, in ce pozitie vor decide. Mai mult, facand aluzie infrangerea lui Mircea Geoana dupa vizita pe care acesta i-a facut-o lui Sorin Ovidiu Vantu inainte de alegeri, premierul le promite colegilor de partid ca in ultima saptamana inainte de scrutin el nu merge nicaieri.

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, joi, social-democratilor din Arges, ca el va sta alaturi de ei si in decembrie, in ce pozitie vor decide, precizand totodata ca in ultima saptamana inainte de alegeri el nu merge nicaieri, ci sta acasa sau cu colegii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Domnul primar (Tudor Pendiuc – n.r.) m-a sunat pe la inceputul lui 2010 si mi-a zis ca trebuie sa fiu presedintele PSD. Si am zis: “Ma, ce idee a avut si primarul! Cum sa fiu eu presedintele PSD?” Vreau sa-i multumesc. Acum nu mai stiu ce a zis ca o sa fiu, dar cine stie? (…) Eu voi fi aici si in decembrie, alaturi de dumneavoastra, nu stiu in ce pozitie. In ce pozitie veti decide dumneavoastra. Dar cred ca avem o mare datorie fata de cetatenii Romaniei, fata de cetatenii Argesului: sa nu mai dam niciun pas inapoi. Acum drumul este doar inainte”, le-a transmis Victor Ponta joi, membrilor PSD prezenti la Pitesti la evenimentul de lansare a candidaturii lui Florin Tecau la alegerile partiale organizate in 25 mai pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges.

Presedintele PSD le-a spus membrilor de partid prezenti la manifestarea de la Pitesti ca “batalia nu e castigata”, dar ca PSD face parte dintr-o “alianta politica unita”.
Facand aluzie la campania electorala pentru Presedintia Romaniei din urma cu cinci ani, Ponta le-a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *