Eugen Nicolaescu: Eu cred ca un singur presedinte inseamna ca mergem pe drumul pe care, in majoritatea lui, PNL il doreste

Eugen Nicolaescu a spus ca?Alina Gorghiu este, deocamdata, singura care este cu acte in regula in fruntea partidului, iar Biroul Politic va spune daca se va merge cu un singur presedinte pana la congres.
?Acesta a facut o rememorare a unei actiuni la care a participat in luna august, la conferinta de alegeri de la Sectorul 3.
“Am spus salii de aproximatv 500 de oameni ca la Sectorul 3 partidul se poate lauda in fata altor filiale ca s-a incheiat fuziunea si o sala intreaga a aplaudat ca fuziunea s-a incheiat. Acesta este obiectivul fundamental al PNL, sa se vada ca fuziunea s-a incheiat, pentru ca partidul se poate mobiliza pentru alegerile parlamentare”, a spus Nicolaescu.?
In opinia sa, obiectivul fundamental al PNL trebuie sa fie acela de a se vedea ca fuziunea s-a incheiat, pentru ca in acest fel tot partidul se poate mobiliza pentru cel mai important eveniment al acestui an, alegerile din 11 decembrie.
CITESTE SI?Vasile Blaga: O sa tin colegii aproape. Partidul o sa ramana puternic si unit
“Daca ma intrebati pe mine, eu cred ca un singur presedinte inseamna ca mergem pe drumul pe care in majoritatea lui PNL il doreste. Din pacate, demisia domnului Blaga ne duce mai repede la o asemenea formula. Vreau sa va aduceti aminte ca tot PNL a hotarat de cateva luni incoace sa faca la fiecare organizatie judeteana conduceri unice si astazi avem la toate organizatiile judetene conduceri unice. A ramas aceasta bucatica la nivel central. Aceasta conjunctura dificila pentru PNL poate ne duce mai repede sa atingem acest obiectiv, sa ajungem pana la Congres. Eu cred ca 99% din membrii PNL cred intr-un singur partid”, a afirmat Nicolaescu.
Potrivit vicepresedintelui PNL, specialistii in Statut si in legislatie din partid vor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *