Europarlamentarul UDMR Sogor Csaba: In traista cu care plec la Bruxelles am pus autonomia si punctele Rezolutiei de la Alba Iulia

de Pacala Dana – Mediafax, Kiss Edit Publicat la: 27.04.2014 17:16 Ultima actualizare: 27.04.2014 17:17

Europarlamentarul UDMR Sogor Csaba sustine ca “a pus” intr-o traista cu care va pleca la Bruxelles atat valorile, realizarile, cat si dezideratele comunitatii maghiare, precum problema autonomiei sau punctele Rezolutiei de la Alba Iulia, din 1 Decembrie 1918.

Europarlamentarul UDMR Sogor Csaba, candidat pentru un nou mandat, a declarat, sambata, in judetul Covasna, ca are o traista cu care va pleca la Bruxelles si in care au fost puse deja mai multe lucruri si deziderate ale comunitatii maghiare, precum autonomia, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“In traista am pus autonomia, dar si punctele Rezolutiei de la Alba Iulia de la 1 Decembrie 1918, unde ni s-au promis multe”, a spus Sogor.

Europarlamentarul UDMR a afirmat ca, in timpul unor vizite, la Carta a primit o paine cu cartofi, la Siculeni o ceapa rosie, la Sangiorgiu de Padure o bucata dintr-o panglica in culorile steagului secuiesc, pe care le-a pus in aceasta traista.
“Bineinteles, nu numai lucrurile sau realizarile de care suntem mandri, dar si problemele noastre”, a spus Sogor Csaba.
El a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *