Eveniment major! Din 18 aprilie, Chiron, vindecatorul marilor rani, se muta in Berbec pentru 9 ani! Ce are Chiron pentru tine pana in 2027?

Chiron in Berbec. MIERCURI 18 aprilie 2018 este ziua in care Chiron, astrul vindecarii ranilor noastre adanci, paraseste zodia Pesti unde a stat in ultimii 7 ani si intra in Berbec unde va sta pentru 9 ani, pana in 14 aprilie 2027. Incepe un nou ciclu in care vei putea simti ca ai invatat multe, ai crescut mult si ti-ai confruntat cu adevarat emotiile grele si vechi ce te tineau pe loc.
Fii atent la ce iti apare in viata pe 18 aprilie 2018 ca eveniment, emotie, persoane. Daca sunt schimbari semnificative, ganduri sau sentimente anume, ele iti pot da idee despre ce are pentru tine energia lui Chiron in Berbec.

Este o vreme de vindecare si de crestere si poti avea chiar dureri de cap zilele acestea, pentru ca mintea si corpul simt aceasta mare schimbare.
Chiron este un mic corp ceresc cu o orbita unica si neregulata dar cu o putere si influenta uluitoare spirituala asupra oamenilor de pe Pamant. Desi exista diferente de opinie intre astrologi cu privire la clasificarea acestui corp ceresc, unii sustinand ca este cometa, altii ca este un asteroid, influenta sa extraordinara este unanim recunoscuta si acceptata. Chiron a fost vazut? in 1977 prima data, pe traiectoria sa intre Saturn si Uranus.
Chiron simbolizeaza vindecatorul de rani. Fiecare om are in harta sa natala pe Chiron intr-o anumita configuratie si el reprezinta la fiecare cea mai mare si grea rana pe care o are si o poarta dupa el in aceasta viata, dar si toate eforturile pe care le face ca sa isi vindece aceasta rana. Chiron a fost numit dupa centaurul din mitologia greceasca ce era un vindecator si invatator intelept dar care, in mod ironic, nu a putut sa se vindece pe el insusi.
Cu totii venim in aceasta viata cu rani ale sufletului de vindecat. Aceste rani pot fi purtate de noi din alte vieti dar pot fi si lectii pe care sufletul vrea neaparat sa le invete. Uneori sufletul isi va alege aceste rani si lectii ca sa devina invatator sau ghid.
Indiferent de unde se afla Chiron in harta ta astrala, cand Chiron se muta in Berbec el va afecta pe toata lumea.

Acesta este unul din cele mai importante evenimente ale anului 2018 si se intampla astazi. Chiron in Berbec ne aduce oportunitatea de a ne vindeca identitatea. Constiinta vindecarii proprii va creste. In anii ce urmeaza, vom avea mai multi vindecatori, samani si lucratori cu energia.
Va exista o explozie a miscarii spirituale intre anii 2023-2024. Multi oameni vor alege sa isi lase in urma vechea identitate si identificare cu vechiul sine si sa imbratiseze o noua identitate, o noua viziune asupra vietii, o noua locuinta, chiar si o noua tara sau un nou nume!

Chiron in Berbec. Miscarile a”Nascut din nou” se pot intensifica.
Aceasta este una din cele mai mari momente din viata cuiva. Este asociata cu o criza de vindecare. In jurul acestei varste, devii mai putin concentrat pe acumularile materiale si mult mai interesat de scopurile imateriale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *