EVENIMENT: Horoscop ECLIPSA TOTALA LUNA PLINA SANGERIE! La ce ENERGII sa te astepti? Sa ne temem sau sa ne bucuram ? Soarele intra in Varsator in aceeasi zi cu eclipsa!

Orice eclipsa inseamna un moment al vietii de oportunitati si schimbare si vine cu o energie de o intensitate uluitoare. Sezonul eclipselor 2019 abia a inceput. A inceput in forta din 6 ianuarie cu eclipsa partiala de Soare in Capricorn, cu efecte ce tin 6 luni si pe care le vom culege la vara cand are loc urmatoarea eclipsa in Capricorn. Urmatoarea eclipsa are loc luni 21 ianuarie pentru Europa si este un eveniment astral remarcabil din toate punctele de vedere.

Este eclipsa totala de Luna plina sangerie, supranumita in popor si eclipsa totala de luna a lupilor.

Aceasta Luna este asa de speciala pentru ca poate fi vazuta doar de 28 ori intr-un secol ! Deci, indiferent ce inseamna ea, bucura-te de spectacolul vizual al Cosmosului, in speranta ca cerul noptii va fi senin ! Totul pare ca o ceremonie cosmica, desi teorii de conspiratie sperie lumea ca o data cu Luna plina sangerie vine si sfarsitul lumii sau tot felul de evenimente dramatice. Nu este chiar asa, din contra. Sa ne deschidem mintile si sa stim adevarul astrologic si astronomic, nu speculatii.

Astrologii considera eclipsele totale de Luna de asemenea magnitudine drept o experienta profunda si incredibila.

Eclipsele lunare sunt mult mai puternice decat realizeaza oamenii. Ele au puterea unei Luni pline dar e de 10 ori mai mare ! O eclipsa de Luna ne forteaza sa ne cufundam in lumea emotiilor dar mai ales a viitorului ! De aceea, conditiile de viata se pot schimba si abilitatile iti sunt aduse in lumina. Ai nevoie de autocontrol si adaptabilitate in vremuri de eclipsa. Nu te lasat dominat de emotii puternice ci doar calauzit.

Eclipsele sunt ocazii perfecte de a lucra cu tine insuti si energia lor te invata cu adevarat sa iti vindeci rani – poate vechi de zeci de ani sau de generatii – cu o rapiditate uimitoare.

Pe 21 ianuarie 2019, Luna plina sangerie cu a ei eclipsa va aparea pe cer la foarte scurt timp dupa ce Soarele isi va schimba zodia, intrand in Varsator. In timpul eclipsei, Luna in Leu va intra in umbra cea mai densa facuta de Pamant si de Soare. Eclipsa va face ca Luna sa dispara un timp scurt din vedere INAINTE de a lumina din nou, plina si puternic rosie. Deci Luna plina sangerie va fi in linie directa cu Soarele mutat in Varsator ! Energia Varsatorului se activeaza puternic in fiecare dintre noi.

Pentru multi, aceasta este o veste buna pentru ca a”imprumutam” din calitatile vizionarului Varsator !

Eclipsa totala de Luna plina sangerie din 21 ianuarie 2019 este semnificativa si pentru ca este in cuadratura cu rebelul Uranus, care este si coordonatorul Varsatorului (in care Soarele intra tot atunci). Uranus este planeta electricitatii, haosului si al schimbarilor neasteptate (desigur, pentru mai bine desi nu mereu pare asa). Ne putem astepta la unele surprize cand Uranus este implicat. Fiind vorba de Uranus, ti se recomanda atentie la reactiile impulsive si la schimbarile generale de dispozitie. Fii rabdator, ai autocontrol si tine-ti mintea deschisa la tot ce vezi si auzi !

Ce ne aduce Soarele in Varsator exact in timp ce are loc eclipsa totala de Luna plina Sangerie ?
– Varsatorul este semn de aer, coordonat de Uranus si Saturn. Culorile sale dominante sunt argintiu si albastru deschis electrizant.
– punctele forte : progresiv, orientat spre viitor, independent, umanitar, sociabil, amuzant cu prietenii, de mare ajutor cu oamenii, intelectual, lupta pentru cauze.
– puncte slabe : nu face compromisuri, foarte temperamental, fuge de exprimarea si manifestarea emotiilor ; nu ii plac limitarile, promisiunile nerespectate, singuratatea, situatiile plictisitoare sau prostesti, oameni care il contrazic.
– Uranus ii da Varsatorului calitatile de vizionar dar si natura agresiva si abrupta desi timida uneori. Este capabil sa perceapa viitorul si stie exact ce vrea sa faca peste cinci ani de acum ! Se poate transforma usor, deci e cunoscut ca mare ganditor, progresist si umanitar.
-??????? Eclipsa totala de Luna este semnificativa pentru ca este in cuadratura cu rebelul Uranus, care este si coordonatorul Varsatorului (in care Soarele intra tot atunci). Uranus este planeta electricitatii, haosului si al schimbarilor neasteptate (desigur, pentru mai bine desi nu mereu pare asa). Ne putem astepta la unele surprize cand Uranus este implicat. Fiind vorba de Uranus, ti se recomanda atentie la reactiile impulsive si la schimbarile generale de dispozitie. Fii rabdator, ai autocontrol si tine-ti mintea deschisa la tot ce vezi si auzi !

Iata ce sa stim si la ce sa ne asteptam de la eclipsa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *