EXATLON ROMANIA 2019: O cantareata celebra s-a inscris in concurs. Surpriza uriasa

EXATLON ROMANIA 2019:?Sambata, 12 ianuarie, incepe cel de-al treilea sezon “Exatlon Romania”. Cantareata Ami este noua concurenta a sezonului trei care a fost anuntata de echipa emisiunii.?

EXATLON ROMANIA 2019:?Sambata aceasta, 12 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D va debuta cel de-al treilea sezon “”Exatlon”, care va putea fi urmarit patru zile pe saptamana, de sambata pana marti. Zece Faimosi si zece Razboinici vor lua drumul Republicii Dominicane, acolo unde se vor duela pe traseele dificile, totul pentru marele premiu de 100.000 de Euro, cat si pentru apreciarea a milioane de fani.
Printre Faimosi se numara artistul Mario Fresh, atleta olimpica Andreea Arsine, iar lista continua cu una dintre cele mai apreciate cantarete din tara, AMI, care este hotarata sa demonstreze ca esentele tari se tin in sticlute mici. AMI a devenit cunoscuta publicului datorita vocii sale care s-a auzit pentru prima data in super hit-ul “Trumpet Lights”, piesa care a ajuns rapid la inimile publicului roman. Au urmat proiecte precum “Otra Vez”, “Playa En Costa Rica”, sau “Somnu” nu ma ia”. Colaborarile dintre Grasu XXL si AMI la piese precum “Deja Vu” sau “3 lucruri” au fost foarte apreciate de fani, iar reinterpretarea piesei Laurei Stoica, “Un actor grabit”, a sensibilizat publicul. Cea mai recenta colaborare a artistei “”Sunt bine””, cu Tostogan”S, a fost apreciata de public, reusind sa stranga peste 3 milioane de vizualizari.
“In adolescenta am trecut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *