EXATLON ROMANIA 23 FEBRUARIE 2019 LIVE VIDEO KANAL D: Scandal in lupta pentru hotel, s-au aruncat cuvinte grele

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

EXATLON ROMANIA 23 FEBRUARIE 2019 LIVE VIDEO KANAL D:?Razboinicul Alex Stoica a rupt tacerea, spunand fara menajamente care este concurentul pe care nu-l suporta deloc.
„Din echipa Faimosilor as vrea sa dau peste Costin, fotbalistul ala, sa-l mananc. Mi-e foarte antipatic, nu-l suport deloc, nu-mi place ca si caracter”, a spus Alex Stoica, potrivit Libertatea.ro.
La randul sau, Iulian Angelescu, care nu a participat la jocul pentru bani din cauza unei accidentari, a facut referire tot la Costin, dupa ce a aflat ca au existat controverse in cealalta echipa.
EXATLON ROMANIA 23 FEBRUARIE 2019 LIVE VIDEO KANAL D:?

Astazi nu voi concura, mi s-a spus sa stau o zi pe bara, nu este ceva foarte grav. Cand am vrut sa urc pe acea barna, am pus mana, in loc sa merg constant, mi-a alunecat piciorul, iar umarul mi-a iesit. La picioare pot sa-mi pun singur, tendonul.
Adica nu e ceva grav. Numai ca am auzit ca au fost anumite controverse in echipa cealalta, de la un singur om, si vreau sa specific un lucru, ca el e fotbalist si stie despre ce e vorba. Si ar trebui sa vada si sa empatizeze mai mult cu omul si sa zica „ba, daca as fi fost eu in locul lui?”.
M-a deranjat treaba asta pentru ca nu mi se pare fairplay ca …

spot_imgspot_img