EXATLON ROMANIA: Eliminare-surpriza de la Razboinici, situatia se complica

EXATLON ROMANIA Tristete in echipa “Razboicinilor” care s-a subtiat dupa eliminarea Alinei de miercuri seara. Blonda si-a incurajat colegii ramasi in concurs si le-a transmis sa lupte, chiar daca au ramas atat de putini. “Acum sunteti doar voi!”, a spus concurenta la plecarea din Republica Dominicana.
In editia de marti a concursului, Faimosii au invins Razboinicii cu scorul de 10-8 si au obtinut astfel casa si imunitatea. Stefan, Roxana si Alina au fost propusi pentru eliminare, iar cea din urma a fost votata de public pentru a fi eliminata.
Stefan si Roxana au fost cei nominalizati spre eliminare. Ionut a fost player of the week, iar Alex a castigat proba de eliminare.
Editia de miercuri a fost marcata de o cearta intre Alex de la Razboinici, Vladimir Draghia si Giani Kirita, la jocul pentru mancare.
Faimosii i-au reprosat acestuia ca este frustrat si ca provoaca mereu conflicte.Ionut a vrut sa joace accidentat, dar nu a fost lasat de colegi si echipa medicala.
Totodata, Cosmin Cernat a anuntat ca Oltin Hurezeanu s-a retras definitiv din competitie, din cauza problemelor medicale. Jocul din aceasta seara a fost castigat de Razboinic, cu 10-6. Ei s-au bucurat de mancare, video-games si caffe latte.
EXATLON ROMANIA. Nu l-ai vazut niciodata pe Vladimir Draghia atat de nervos! Au iesit scantei intre el si Alex de la Razboinicii. De la ce a pornit scandalul
Spiritele sunt incinse intre cele doua echipe dupa ce Alex s-a aratat nemultumit, in Arena Exatlon, de faptul ca nu poate concura impotriva lui Oltin Hurezeanu.
La finalul duelului …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *