EXATLON ROMANIA: Surpriza uriasa, cine este propus pentru eliminare: „Nu poti sa ajungi asa in finala. Simplu ca buna ziua”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018.?UPDATE 25:?NOMINALIZARE ECHIPĂ?-?GEANINA
NOMINALIZARE player of the week (Draghia)?-?”Pe mine nu ma pot propune. (…) M-a intristat ca ideea unei propuneri a starnit o reactie atat de violenta din partea Dianei. As fi preferat sa tipe la mine, la noi, decat sa fie atat de trista. Tin la oamenii noi. Judec dupa performanta sportiva si e singurul motiv pentru care nu o sa o propun pe Diana, desi cred ca, in ultimul timp, mai valoroasa este Larisa. Este puternica. O propun pe?LARISA”, a zis Valentin Draghia.
NOMINALIZARE joc personal (Valentin):?”Am ajuns la concluzia ca propunerea mea e?DIANA BELBITĂ. Vorbim si fiecare ne spunem parerile. Avand in vedere ca nu sunt de la inceput aici, aveam nevoie de informatia lor”.
LARISA?-?Nu cred ca sunt mai buna decat Diana. Eram linistita, cumva eram si impacata, dar m-a facut Diana sa fiu sensibila. Ea s-a apropiat de mine. Am tot vorbit si simte ca ii va fi mai greu de acum incolo. Nu a fost nominalizata pana acum, nu a trecut prin asta. Trebuie sa aiba pe cineva alaturi de ea. (…) Daca ma vor aici, sa ma voteze.
DIANA BELBITĂ?- Am luptat de la inceput. Sper sa inteleaga cat de mult imi doresc sa raman in aceasta competitie, in ciuda faptului ca va urma o perioada grea.
EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018.? Diana Belbita?a spus dupa ce a auzit ca e nominalizata:?”E mai usor sa propui o fata. Am preferat sa ma retrag de la discutie. Ei incercau sa ma convinga ca eu sunt concurentul slab. Nu sunt. Imi doresc sa fiu aici in continuare. …

spot_imgspot_img