EXCLUSIV “Bravo lui, a avut oua!” Motivul pentru care Radu Mazare il lauda pe Antonescu

de Cristian ANDREI Publicat la: 24.09.2013 21:13 Ultima actualizare: 24.09.2013 23:28

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a apreciat, marti seara, variantele propuse de Crin Antonescu pentru rezolvarea problemelor alesilor locali aflati in situatii de incompatibilitate sau conflict de interese, afirmand ca liderul PNL a a”avut oua”.
a”Bravo lui! A avut oua de data asta”, a declarat pentru gandul Radu Mazare dupa ce a auzit solutiile lui Antonescu, care ar putea ajuta alesii locali sa scape de problemele avute cu ANI.?Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca o solutie pentru alesii locali aflati in conflict de interese si incompatibilitate o reprezinta amnistie in ceea ce priveste conflictul de interese si un recurs in interesul legii din partea ministerului Justitiei pentru cei aflati in incompatibilitate.

De altfel, Mazare a fost primul care intr-un interviu pentru gandul a vorbit despre varianta amnistiei. La mijlocul lunii august, dupa o discutie cu premierul Ponta, lui Mazare i-a venit ideea amnistiei in cazul alesilor locali.
a”Nu poate sa rascoleasca o tara intreaga Georgescu ala, care stricto-senso, pe litera legii, interpreteaza asa”, afirma in luna august edilul municipiului Constanta.
Social-democratul, care nu are vreo problema de incompatibilitate sau conflict de interese, preciza ca nu ar trebui sa ne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *