EXLUCISV. Raport devastator al Comisiei Europene in domeniul justitiei din Romania.

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Mult ateptatul raport al Comisiei Europene asupra progreselor inregistrate de Romania in domeniul justitiei, in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare, a fost dat publicitatii, dar concluziile expertilor de la Bruxelles sunt devastatoare.
Iata unul dintre cele mai dure pasaje, care dovedesc ca prin abuzurile din ultima perioada Romania a pierdut increderea partenerilor europeni:”Romania va recastiga increderea partenerilor sai din Uniunea Europeana doar prin dovezi ca domnia legii este deasupa intereselor de partid, ca toate partile demonstreaza respect deplin pentru deciziile juridice, inclusiv cele la nivel constitutional si ca reformele sunt ireversibile…”. La inceputul raportului, se mentioneaza explicit ca acesta a fost adptat intr-un moment in care grijile cu privire la respectarea valorilor statului de drept si a independentei justitiei s-au amplificat.
In scurt timp, Raportul integral pe www.romanialibera.ro
Practic, textul raportului confirma temerile formulate, in zilele care i-au precedat, de catre oficialii de la Bucuresti, potrivit carora Comisia Europeana va taxa dur …

spot_imgspot_img