Expert Petroleum va investi 20 milioane dolari in 2010, in campurile de petrol si gaze din Romania

Expert Petroleum va investi 20 milioane dolari in 2010, in campurile de petrol si gaze din Romania

Expert Petroleum SRL, companie specializata in reabilitarea campurilor golite de gaze si titei, vrea sa-si creasca personalul cu 20-30% anul viitor si sa-si majoreze productia de 5 ori, pana la 10.000 bep/zi, in trei-patru ani, in Romania, a declarat, pentru NewsIn, directorul executiv David Martinon. De asemenea, compania va aloca anul viitor 20 milioane de dolari pentru investitii, in reabilitarea campurilor golite de petrol si gaze naturale din Romania.

“Nu intentionam sa facem disponibilizari. In prezent, avem circa 50 de angajati in Romania si vrem sa crestem acest numar cu 20-30%, in anul viitor. De asemenea, estimam pentru 2010 o productie intre 1.500 si 2.000 barili echivalent petrol (bep)/zi. Obiectivul nostru este sa producem in jur de 10.000 bep/zi, in urmatorii trei-patru ani”, a spus directorul executiv al Expert Petroleum SRL.

De asemenea, compania Expert Petroleum SRL va aloca anul viitor pentru investitii 20 milioane dolari, in reabilitarea campurilor golite de petrol si gaze naturale din Romania.
Compania Expert Petroleum a fost infiintata de catre David Martinon si Michel Louboutin (partener fondator si director general al companiei). Experienta echipei include managementul de proiecte internationale si romanesti ca: ConocoPhillips, Weatherford, Petrom, Romgaz si alte companii. Expert Petroleum SRL este o companie cu activitate in domeniul petrolului si a gazelor naturale axata pe reabilitarea campurilor depletate de gaze si titei.
Compania are in prezent opt licente in curs de dezvoltare, axate pe Bazinul Carpatic, Bazinul Transilvaniei si al Platformei Moesiane. Aproape toate proiectele sunt pe campuri care au produs anterior petrol sau gaze naturale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *