EXPLOZIE in cartierul Chelsea din New York: 29 de raniti. Ministerul de Externe: Nu sunt cetateni romani VIDEO UPDATE

UPDATE?Consulatul General al Romaniei la New York nu a primit solicitari de asistenta din partea unor cetateni romani, in urma exploziei care a avut loc, in cursul noptii de sambata, in cartierul Chelsea din Manhattan, a precizat ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea Agerpres.
“Consulatul General al Romaniei la New York s-a autosesizat in urma exploziei care a avut loc, in cursul noptii de sambata, in cartierul Chelsea si a efectuat demersuri pentru a verifica daca printre victime se afla si cetateni romani. Pana la acest moment, la nivelul oficiului consular nu au fost inregistrate solicitari de asistenta consulara din partea unor cetateni romani. Consulatul General al Romaniei la New York continua monitorizarea cazului si este pregatita sa acorde asistenta consulara daca situatia o va impune”, se arata in raspunsul MAE.

Intr-o conferinta de presa la cateva ore dupa incident, seful departamentului de pompieri al metropolei, Daniel Nigro, a facut bilantul: 29 de raniti, niciunul in pericol de moarte.
Potrivit primarului Bill de Blasio, explozia a fost provocata intentionat, dar nu exista indicii ca ar fi fost un act terorist.?Explozia s-a produs sambata la ora locala 21.00 (duminica la 01.00 GMT, respectiv 04.00 ora Romaniei) pe Strada 23, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *