Expozitie digitalizata de fluturi cu tehnologiei Samsung la Antipa.

Samsung Electronics Romania in parteneriat cu Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa lanseaza prima expozitie digitalizata permanenta de fluturi, prin care publicul larg va putea avea acces, prin intermediul tehnologiei, la o selectie unicat de fluturi si exponate rare.
Pentru digitalizarea colectiei, Samsung Romania a pus la dispozitia Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa 8 tablete GALAXY Note 10.1, 6 Smart TV-uri de 55 inch, un Smart TV de 65 inch si un Smart TV de 40 inch.
“Samsung, la nivel global, se implica in proiecte de modernizare si digitalizare a unor importante institutii culturale. Rolul nostru este de a facilita, prin intermediul device-urilor de top, un mod de cunoastere mai aprofundat si interactiv, care ne invita totodata sa experimentam si sa cream”, declara Mihaela Stanoiu, Marketing Manager in cadrul Samsung Electronics Romania.
Practic, prin intermediul a trei display-uri Samsung este expusa, in versiune digitala, o colectie de 32 de fluturi rari, originari din arhipelagul filipinez, sudul Asiei sau Columbia. Acest mod de expunere le permite vizitatorilor sa observe detalii care nu ar fi accesibile cu ochiul liber.
Totodata, expozitia permanenta de fluturi de la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa include atat zone de informare, cat si o zona interactiva, de creatie, prin care vizitatorii isi pot crea proprii fluturi.
Ulterior, acestia pot exporta imaginea creata pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *