Fabrica de mezeluri ilegala, descoperita in Capitala

Politistii de la Investigarea Fraudelor au descoperit, miercuri dimineata,?o?fabrica de mezeluri care functiona ilegal in secorul 1 al Capitalei. Autoritatile verifica daca mezelurile produse au ajuns in supermarketuri si daca au fost inscriptionate cu brandurile unor firme cunoscute.
Din primele verificari, politistii au stabilit ca fabrica respectiva a functionat, initial, in conditii legale, pana cand administratorul acstuia a subinchiriato unei altre societati comerciale. Noii administratori ar fi continuat, insa, sa produca mezeluri in mod ilegal, conform Mediafax.
Fabrica de mezeluri a fost descoperita in timpul unei actiuni pentru care au fost implicati peste 100 de politisti pentru verificarea achizitiilor intracomunitare de legume – fructe si produse congelate, in mai multe complexe comerciale din judetele Ilfov, Arad, Bihor, Giurgiu, Timis si Dolj.
Potrivit Politiei Romane, intr-o singura ora, in zona Capitalei au fost indisponibilizate peste 10 tone de marfuri si au fost aplicate amenzi contraventionale de peste 100.000.000 de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *