Farsa potential mortala: O ambulanta a parcurs cinci kilometri prin zapada pentru a …

O ambulanta a parcurs, marti, aproape cinci kilometri prin nameti de peste un metru pentru a ajunge in localitatea vasluiana Stiuborani, dupa ce la 112 se solicitase interventia unei salvari in cazul unei femei care nascuse gemeni acasa, apelul dovedindu-se in final fals, potrivit Mediafax.Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui a sesizat Politia, marti seara, dupa ce un echipaj medical, sprijinit de un utilaj de deszapezire, a trebuit sa strabata aproximativ cinci kilometri, prin zapada de peste un metru, pentru a ajunge la o urgenta inexistenta.
Initial, la numarul unic de urgenta 112 s-a solicitat interventia unei ambulante in cazul unei femei care nascuse gemeni acasa, in localitatea Stiuborani, apelul dovedindu-se fals.
“Este o gluma de-a dreptul macabra un astfel de apel, in conditiile in care noi nu stim cum sa stabilim prioritatile la cazurile reale pe care le avem in aceasta perioada foarte dificila. Chiar si autosanitara care am trimis-o la caz si am tinut-o blocata timp de doua ore am intors-o de la o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *