Fasii crocante de pui cu sos de mustar, reteta delicioasa

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ingrediente
Pentru pui
700 g piept de pui dezosat si fara pielise, taiat fasii
1/2 cana faina
1 1/2 lingurita pudra de usturoi
2 lingurite sare
1/2 lingurita piper
2 oua
5 1/2 cani fulgi de porumb, usor faramitati sau pesmet
1 lingur patrunjel uscat ulei de masline
Pentru sosul de mustar
1/2 cana iaurt
2 1/2 linguri miere
2 linguri maioneza
3 lingurite mustar
1 1/2 lingurita zeama de lamaie sare
Mod de preparare
Pentru pui, incingi cuptorul. Unge cu putin ulei o tava si da-o deoparte. Intr-o farfurie adanca, amesteca faina, pudra de usturoi, sare si piper. Iar intr-o alta bate ouale.
Intr-o farfurie intinsa pune fulgii de porumb sau pesmetul, in amestec cu patrunjelul. Ia fiecare fasie de pui, da-o prin faina, pe ambele parti. Apoi, da prin oua, apoi prin fulgii de porumb, preseaza putin, pana se imbraca bine cu acest amestec. Transfera puiul in tava si ai grija sa pastrezi spatiu intre bucatile …

spot_img