FC Brasov, in febra schimbarilor: Antrenor nou, plus un atacant de la U Cluj.

0
1

FC Brasov se intareste pentru returul Ligii I. Dupa ce a facut cateva schimbari in lot, cea mai importanta fiind aducerea lui?Janos Szekely, mijlocasul care in turul campionatului a evoluat pentru Universitatea Cluj, de aceasta data clubul a ajuns la o intelegere cu antrenorul Ilie Stan pentru rezilierea contractului acestuia, conform Mediafax.
“FC Brasov anunta incetarea, pe cale amiabila, a raporturilor contractuale cu antrenorul Ilie Stan si staful sau format din Gabriel Margarit si Lucian Paun. Clubul nostru le multumeste pentru activitatea lor si le ureaza mult succes in continuare”, a anuntat?clubul brasovean.
Ilie Stan a venit la FC Brasov la inceputul lunii noiembrie. FC Brasov a inceput acest sezon cu antrenorul Adrian Szabo, care a fost urmat de Aurel Ticleanu si Alexandru Pelici.
Brasovenii nu au spus inca cine il va inlocui pe Stan la conducerea tehnica a echipei, insa campania lor de transferuri a inceput sa prinda contur.
Szekely a ?venit la Brasov dupa ce cu doar o zi in urma facuse deja primul antrenament oficial cu FC Rapid.?Directorul general al FC Brasov, Constantin Zotta, a declarat ca gruparea pe care o conduce are drept de prelungire a contractului cu Szekely pe …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here