FC Universitatea Craiova a intrat in faliment

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 09.04.2014 15:56 Ultima actualizare: 09.04.2014 16:08

FC Universitatea Craiova, cvadrupla campioana a Romaniei, a intrat in procedura de faliment, Tribunalul Brasov respingand, miercuri, planul de reorganizare in dosarul de insolventa al gruparii oltene.

“Instanta a infirmat planul de reorganizare impus de debitoarea SC FC U Craiova SA si a dispus inceperea procedurii de intrare in faliment si a numit in calitate de lichidator judiciar provizoriu Asociatia de Insolventa SPRL Bucuresti. De asemenea, Tribunalul Brasov a stabilit data de 17 septembrie pentru continuarea procedurii. Sentinta poate fi atacata cu recurs in termen de 7 zile de la comunicare”, se mentioneaza in solutia Tribunalului Brasov.
Finantatorul Adrian Mititelu a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca masura instantei este abuziva. “Eu nu pot sa inteleg cum aceasta instanta a respins un plan de reorganizare bine construit si care permitea creditorilor sa isi recupereze creantele in totalitate. Este o decizie abuziva a acestei judecatoare Simona Cont, care nu face altceva decat sa favorizeze grupul de la Primaria Craiova”, a afirmat oficialul oltean.

Mititelu a mentionat ca va face recurs la Curtea de Apel Brasov. “Daca aceasta decizie ramane asa Universitatea Craiova moare. Iar eu nu pot sa permit asa ceva. Vom face recurs la Curtea de Apel Brasov impotriva acestei decizii. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *