FC Vaslui renunta la romani in favoarea „stranierilor”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Adrian Porumoboiu, patronul echipei din Vaslui s-a simtit tradat de jucatorii sai in meciuri importante si a hotarat sa renunte la romani in favoarea unor jucatori de import. In acest fel, formatia moldoveana va fi compusa doar din fotbalisti straini.

Astfel, chiar daca in tur, din formatia de baza, circa jumatate era formata din jucatori autohtoni, returul campionatul va aduce o schimbare majora. Antrenoul Viorel Moldovan va renunta la nume precum Buhus, Aliuta, Panait, Gheorghiu, Burdujan sau Munteanu, scire ProSport. Singurul care ar putea intra in formatia de baza pentru retur este fundasul central Gabriel Canu.

„M-am pacalit in ultimii ani. Dumneavoastra ce ati fi facut in locul meu, daca ati fi cumparat televizorul si telecomanda era la altcineva? Va spun eu ca faceati la fel ca mine. Am luat in aceasta perioada numai jucatori straini, pentru ca cei de la noi nu prea mai prezinta incredere. Ne-am parlit de cateva ori si nu mai vrem sa patim la fel si in viitor”, a declarat Adrian Porumboiu.

El a tinut sa precizeze ca nu urmeaza exemplul „ardelenilor” de la: „Nu copiem pe nimeni. Am vrut sa luam si jucatori romani de perspectiva, dar nu ne-am inteles cu cluburile respective. Am facut la Vaslui o echipa puternica. Acum, astept returul ca sa vedem cum se misca echipa. Am mare incredere in Viorel Moldovan si in jucatorii pe care ii avem la ora asta in lot”. Vasluienii au investit in aceasta iarna peste trei milioane de euro in transferuri, schimbandu-si radical lotul de jucatori.

spot_imgspot_img