FCSB DINAMO 0-0 LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT

FCSB DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Ovidiu Hategan va conduce la centru partida FCSB – DINAMO, programata duminica, la ora 21:00, pe Arena Nationala, in etapa a 2-a din Liga 1. Hategan va fi ajutat de asistentii Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe. Arbitru de rezerva va fi Iulian Dima, iar observatori Alexandru Deaconu si Constantin Statescu. DIGI SPORT si TELEKOM SPORT transmit FCSB DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE FCSB DINAMO.
FCSB – DINAMO este LIVE VIDEO STREAM ONLINE AICI si AICI.

FCSB – DINAMO Cele doua echipe au intrat pe teren. Ploua torential la Bucuresti, iar acoperisul nu este tras

FCSB DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Echipele de start in derby-ul FCSB DINAMO
FCSB: Balgradean – R. Benzar, Planic, Balasa, Momcilovic – Ov. Popescu, L. Filip – Man, Fl. Tanase, Teixeira – Gnohere. Antrenor: Nicolae Dica.
DINAMO: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Popovici – Hanca, Mahlangu, Nistor – Sorescu, Axente, Salomao. Antrenor: Florin Bratu.
FCSB DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. FCSB se afla intr-un moment delicat in Liga 1, dupa ce a fost invinsa de Astra in prima etapa din acest sezon. Daca va fi invinsa de Dinamo in aceasta seara, echipa ros-abastra va avea cel mai slab inceput din ultimii 51 de ani. Sezonul 1967-1968 a fost singurul din istorie in care a pierdut primele doua meciuri. Atunci, stelistii erau invinsi de Dinamo Bacau, 1-2, si de ASA Tg. Mures, 1-2. Din acel sezon, echipa ros-albastra?a mai avut sase sezoane, 1961-1962, 1965-1966, 1973-1974, 1975-1976, 1994-1995 si 2002-2003, in care a obtinut doar un punct in primele doua etape, in restul stelistii avand cel putin o victorie. FCSB DINAMO, meci din etapa a 2-a din Liga 1, se joaca, duminica, de la ora 21:00, LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT.
FCSB DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. “E un meci important pentru noi, stiti foarte bine ca meciurile cu Dinamo sunt foarte importante si pentru suporteri. Atunci cand reusesti o victorie impotriva lui Dinamo se cam uita tot ce ai facut rau inainte. Sper sa facem acest lucru maine seara, sa dam totul, sa fim pregatiti sa reusim sa castigam. Daca nu vom face un joc perfect, cred ca va fi foarte greu sa castigam pentru ca Dinamo va fi o echipa motivata, cu atitudine si isi va dori foarte multe sa castige. Ii cunoastem foarte bine pe cei de la Dinamo, sunt jucatori care au mai evoluat in Liga I, cei pe care i-au adus in acest an, dar si pe cei mai tineri de la Liga II-a ii cunoastem foarte bine. In afara de ceea ce le voi spune eu, jucatorii trebuie sa fie foarte motivati pentru ca e un joc important pentru suporteri”, a declarat Nicolae Dica inainte de FCSB DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE.

FCSB DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. “FCSB este o echipa in care s-a investit foarte mult. O echipa cu jucatori valorosi, alaturi de CFR Cluj, am vazut investitii masive, jucatori multi, jucatori cu calitate si normal ca ne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *