FCSB se desprinde in fruntea Ligii 1. Ros-albastrii au castigat derby-ul cu Universitatea Craiova

FCSB-CSU CRAIOVA 2-0 (1-0). Deznodamantul meciul a consfintit practic iesirea din lupta pentru titlu a Universitatii Craiova, care se afla acum la 7 puncte in spatele liderului, scopul fiind de acum consolidarea pozitiei pe podium.?
Clasament:
Cele mai importante momente ale partidei:
Min. 51 GOOOL FCSB. Felipe Teixeira este impins in careul Craiovei, iar Istvan Kovacs acorda penalty. Flroin Tanase transforma si face 2-0 pentru FCSB.
Min. 6 GOOOL FCSB. Budescu centreaza din lovitura libera, Momcilovic reia fulgerator, dar Mitrovic poartarul Craiovei, respinge la acelasi Momcilovic, care de data aceasta reia in plasa. FCSB-Universitatea Craiova 1-0.
Min. 1 A inceput derby-ul FCSB – Universitatea Craiova.
Istvan Kovacs va conduce la centru meciul FCSB – CSU CRAIOVA, care va avea loc, luni, de la ora 20:45, pe Arena Nationala, LIVE ONLINE STREAM VIDEO la DIGI SPORT si TELEKOM SPORT. Kovacs va fi ajutat de asistentii Vasile Marinescu si Ovidiu Artene. Arbitru de rezerva va fi Florin Ovidiu Mazilu, iar observatori Aron Huzu si Eduard Alexandru.?DIGI SPORT si TELEKOM SPORT transmit FCSB CSU CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO.
FCSB – CSU CRAIOVA este LIVE ONLINE STREAM VIDEO AICI si AICI.
FCSB CSU CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Echipele de start la meciul FCSB – CSU CRAIOVA
FCSB: Balgradean – Benzar, Planic, Balasa, Momcilovic – Ov. Popescu, L. Filip – Man, Budescu, Cr. Tanase – Alibec.
CSU CRAIOVA: Mitrovic – R. Popa, Kelic, Tiago Ferreira – Martic, Andre Santos, Zlatinski, Bancu – Barbut, Gustavo, Mitrita.
FCSB CSU CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT. “Jucatorii trebuie sa inteleaga ca suntem aproape de obiectivul de a castiga campionatul, trebuie sa faca sacrificii pentru asta. Mi-as dori sa vina multa lume la meci, avem nevoie de aportul fanilor”, a declarat Nicolae Dica inainte de meciul FCSB – CSU CRAIOVA.

FCSB CSU CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT. “Nu ma tem de nimeni! Nu vreau sa ma gandesc la o infrangere… Ne dorim sa ramanem acolo, aproape de cele doua echipe din frunte, pana la sfarsit. Daca pierdem acum va fi foarte greu sa mai luptam pentru primele doua pozitii. Oricum nu inseamna ca ne vom concentra mai mult pe cupa sau pe alt obiectiv, fiindca nu asta este mentalitatea pe care echipa mea trebuie sa o aiba. Noi vrem sa ne concentram pe fiecare meci in parte si sa incercam sa-l castigam, fiindca altfel exista riscul sa pierdem ambele competitii”, a spus Devis Mangia.?DIGI SPORT si TELEKOM SPORT transmit, luni, de la ora 20:45, FCSB CSU CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO.

FCSB CSU CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT. FCSB a obtinut patru puncte in cele doua meciuri disputate in sezonul regulat cu CSU CRAIOVA. Pe Arena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *