Fenomene paranormale se petrec in cabina Stelei Popescu. Niciun actor nu vrea sa intre acolo. “Totul se misca….”

Anul trecut, la finele lunii noiembrie, lumea showbiz-ului romanesc a ramas mai saraca, scrie wowbiz.ro. Marea vedeta a scenei teatrului de revista, Stela Popescu, inceta din viata, intr-un mod surprinzator, in casa ei din Capitala.?
Citeste si?Fiica Stelei Popescu, marturii emotionante despre ultimele clipe din viata artistei: “Totul a plecat de la picioare”
Toti admiratorii Stelei Popescu au fost, atunci, distrusi de durere, si multi au condus-o pe ultimul drum, in ciuda vremii vitrege de afara! In plus, colegii sai au fost si ei afectati! La Teatrul Constantin Tanase, acolo unde regretata artista a fost vedeta aproape intreaga viata, i s-a facut si un colt special, pe care lumea sa il poata vizita! Culmea, nici in cabina de machiaj, scaunul nu i-a fost luat, semn ca s-a dorit sa i se respecte memoria!
Stela Popescu a murit in urma cu aproape un an! Ce se intampla insa in cabina ei in aceste momente! “Artistii evita locul”
Totusi la 10 luni distanta, situatia pare ca s-a schimbat! Incet, incet, alti actori mai tineri au dorit sa ii ia locul Stelei Popescu la teatru si, fireste, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *