Ferrari i-a emis factura lui Webber pentru servicii de taximetrie

de Adrian Petculescu – Mediafax Publicat la: 27.09.2013 13:32 Ultima actualizare: 27.09.2013 13:33

Intamplarea de la Singapore, cand Fernando Alonso l-a “cules” de pe pista pe adversarul sau Mark Webber, care abandonase, si l-a transportat pe caroseria monopostului la standuri, continua sa produca reactii amuzante, Ferrari anuntand ca i-a emis o factura australianului pentru servicii de taxi.
La Marele Premiu de Formula 1 desfaurat duminica, Webber a abandonat dupa ce monopostul sau Red Bull a luat foc din cauza unei defectiuni la sistemul de racire, in penultimul tur. Webber si-a scos masina de pe pista si mai tarziu, vazandu-l pe Alonso, care facea turul de onoare dupa ce ocupase locul 2, i-a facut cu mana sa-l ia si pe el pana la standuri. Spaniolul a oprit monopostul, Webber s-a urcat pe masina Ferrari si cei doi s-au indreptat spre linia boxelor.

Alonso a fost printre primii care au reactionat cu umor la ce s-a intamplat la Singapore si a postat pe contul sau de Twitter o fotografie tip poster de film, trucata, care ii infatisa pe el si pe Webber intr-un taxi.
Potrivit motorspor.com, care citeaza cotidianul german Bild, echipa spaniolului, Ferrari, nu a ratat ocazia de a intra in acest joc si i-a emis o factura lui Webber, in valoare de 27.500 de dolari, suma ce include un bacsis in valoare de 2.500 de dolari pentru servicii de taximetrie in afara programului.
Bild a continuat gluma, notand ca factura i-a fost trimisa coechipierului lui Webber. “Sebastian Vettel, colegul neiubit al lui Mark Webber, a primit in mod surprinzator o scrisoare de la Ferrari. Nu, nu un contract. O factura. O factura de taxi. Una foarte mare…”, a scris Bild.
In schimb, comisarii FIA nu au gasit nimic amuzant in plimbarea lui Webber cu Ferrari si au considerat ca pilotul echipei Red …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *