spot_img

Festivalul SoNoRo: Jocul de-a Hide&Seek

Date:

Muzica de camera va fi acompaniata de poezie, video art, fashion design si un quest labirintic prin care isi propune sa-si poarte publicul de-a lungul desfasurarii lui, prin Bucuresti, Timisoara, Cluj si Brasov.
50 de artisti din 15 tari, dintre care ii mentionam pe Gilles Apap, Ruxandra Donose, Giovanni Sollima, Max Baillie, Philippe Graffin, Daniel Rowland, Razvan Popovici, Diana Ketler, Marc Bouchkov, Vladimir Mendelssohn, Justus Grimm, Henri Demarquette, Zoran Markovici, Storioni Trio si Kamerata Kronstadt, condusa de dirijorul Cristian Orosanu vor sustine aceasta editie a festivalului.
The Eternal Child, Réverie, The Labyrinth, Lost and Found, In Disguise, Seven Last Words, Master of Games, Wear your other side: Dr. Jekyll of Mr. Hyde? sunt doar cateva dintre temele concertelor ce vor avea loc in spatiile deja consacrate ale Festivalului – Palatul Cotroceni, Cercul Militar National, Sala Auditorium a Muzeului National de Arta, Ateneul Roman sau Sala Radio, dar si in locuri carora SoNoRo le va adauga si aceasta noua destinatie de sala de concert: Aula ASE, Palatul Bragadiru, Casa Boema, din Cluj, sau noua aripa a Carului cu Bere, din Bucuresti.
In cautarea minotaurului
“Imaginati-va un amplu joc de-a v-ati ascunselea SoNoRo in oras, un adevarat regal pentru public care va putea juca “hide&seek” prin buclele lui Guliver, alaturi de liliputi. Publicul va afla de ce unele concerte poarta nume neobisnuite precum “Haydn Sicka” sau “Lost and Founda” si va trebui sa caute minotaurul in sali secrete de concert, va asculta elita lumii muzicale interpretand un repertoriu vast, captivant si plin de noutati, va fi invitat chiar sa respecte un dress code fantezist pentru a intra in joc si a deveni mai mult decat un spectator. Pregatiti-va pentru o editie SoNoRo de exceptie!”, spune Razvan Popovici, directorul Festivalului SoNoRo.
Program exclusiv Mozart-Wagner
Dupa introducerea de succes a Salii Radio in circuitul concertistic al festivalului de anul trecut, SoNoRo revine tot aici cu un program exclusiv Mozart-Wagner intitulat “Opera senza opera”. Pe langa doua capodopere ale creatiei mozartiene – Concertul “Jeunehommea” pentru pian si orchestra si “Simfonia Concertanta” pentru vioara, viola si orchestra – acompaniate de Kamerata Kronstadt, sub bagheta lui Cristian Orosanu, publicul o va putea asculta pe rafinata mezzosoprana Ruxandra Donose in “Wesendonck Liedera”, intr-un aranjament inedit pentru voce si sextet de coarde.
Maratonul concertistic de o zi initiat anul trecut cu aMUSEbouche, va fi reiterat anul acesta duminica, …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related