Fiat va lansa un roadster si un vehicul de clasa A pana in 2011

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Publicatia britanica Car Magazine dezvaluie in cadrul unui interviu cu Lorenzo Sistino, CEO Fiat, ca italienii se concentreaza acum pe dezvoltarea a doua noi modele. Este vorba de un vehicul mic si ieftin de oras, un concurent pentru Smart si un roadster accesibil de doua locuri. De fapt, in viziunea de business a lui Sistino, intra accesarea tuturor niselor pentru dezvoltatea pe termen lung a brandului italian.

Despre masina de clasa A s-a mai vorbit si deja se speculeaza ca se va numi Fiat Topolino si ca va fi construita in fabrica pe care Fiat a cumparat-o in Serbia, la Zastava. Roadsterul insa este o noutate. Lorenzo Sistino a declarat ca roadsterul cu valente sportive va fi construit pe platforma modelului britanic Lotus Elise si va aduce dupa sine resuscitarea brandului Dino.

Nu este vorba de cel folosit de Ferrari. Italienii au lansat in 1966 o versiune decapotabila numita Dino, dezvoltata in jurul modelului Fiat 124 Spider. „Ar fi minunat daca am reusi ca pana in 2011 sa avem in gama un roadster de doua locuri sub brandul Dino, o masina accesibila pentru publicul larg”, declara Lorenzo Sistino.

spot_imgspot_img