Filmul Disney Intors pe dos 3D, un cadou pretios pentru intreaga familie. Cum sa iti recunosti si accepti emotiile

De cate ori nu ne-a luat valul furiei sau ne-am trezit scufundati intr-un ocean de tristete sau am simtit dezgust nemarginit pentru anumite situatii sau alimente si tot ce am stiut face a fost sa fugim de aceste sentimente si emotii, in cautarea bucuriei ce intarzia sa apara?
In aceasta vara, Disney ofera pe marile ecrane un film extraordinar: Intors pe dos, in care ai sansa de a face cunostinta cu vocile si chipurile emotiilor din interiorul tau. Da, emotiile care te-au condus zile, luni sau ani la rand si de care ai incercat sa fugi cu varii tehnici mai mult sau mai putin functionale. Cand colo, ele tot ce doreau era sa iti atraga atentia ca sunt acolo si vor sa le vezi si sa apreciezi ca ele iti vor binele si vor sa te protejeze de ceva, de cele mai multe ori vor doar sa te tina in viata, asa cum au inteles ele candva ca trebuie sa procedeze.

Acest film de animatie nu este doar pentru copii, ci pentru oricine, in special pentru intreaga familie. Personajele animate din film te reconecteaza cu propria ta lume interioara, a copilului din tine de la diverse varste, a emotiilor tale si a felului in care ele traiesc in tine.

Partea cea mai frumoasa a filmului este ca se dovedeste a fi un ajutor valoros parintilor ca sa arate copiilor lor cum sunt acele emotii din ei, aparute firesc de-a lungul vietii, cum sa le accepte, sa nu le nege, sa le iubeasca si sa faca pace intre emotii aparent opuse cum ar fi bucuria si tristetea. Atunci cand nu gasesti cuvintele sa iti ajuti copilul sa depaseasca o situatie trista sau furioasa pentru el sau pentru tine, acest film iti poate fi cel mai bun prieten. Garantat.

Bucuria, Tristetea, Frica, Dezgustul si Furia sunt cinci dintre cele mai importante emotii cu voci puternice din interiorul fetitei Riley sau a oricaruia dintre noi. Povestea lui Riley este de fapt povestea noastra a tuturor.
Ele conduc viata fetitei de la bancul de comanda din interiorul creierului ei asa cum apreciaza mai bine, asa cum au invatat inca de la nasterea copilei, cu scopul de a asigura tot binele din lume pentru ea, fiecare asa cum stie mai bine. Ele nu sunt prietene intre ele si fiecare doreste sa preia controlul, asa cum se cam intampla si in viata.
Asa se face ca de multe ori Riley este condusa de emotiile sale in loc ca ea sa fie la carma si sa aleaga cum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *