Filmul spagii: inregistrari din dosarul in care Remes este cercetat pentru primire de foloase necuvenite

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Postul public de televiziune a difuzat, in Jurnalul de miercuri seara, inregistrari video si audio din dosarul in care ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, este cercetat pentru primire de foloase necuvenite.

Una dintre inregistrari surprinde o intalnire dintre Remes si Ioan Muresan la o terasa din Bucuresti, alta reda un dialog telefonic intre cei doi, o alta secventa audio reda un dialog dintre omul de afaceri Gheorghe Ciorba si Ioan Muresan , iar o alta secventa video arata o intalnire intre acestia din urma.

In inregistrarea principala a anchetatorilor, Ioan Muresan si ministrul agriculturii Decebal Traian Remes stau de vorba la o terasa din centrul Capitalei. Anchetatorii sustin ca acesta este momentul in care Remes ar fi primit plicul cu 15.000 de euro.

Asul din maneca anchetatorilor a fost autodenuntul lui Gheorghe Ciorba, cel care l-a inregistrat pe Ioan Avram Muresan. Acesta aflase, se pare, de filajul procurorilor si facea un plan de iesire din afacere.

Remes a plecat de la minister, miercuri seara, fara sa faca declaratii, iar presa nu are acces in institutie pe motiv ca programul de lucru este pana la ora 17.00.

Procurorii anticoruptie sustin ca, luna trecuta, Muresan ar fi pus o vorba buna la Decebal Traian Remes pentru omul de afaceri satmarean Gheorghe Ciorba. Pentru a castiga mai multe licitatii publice, Ciorba i-ar fi dat demnitarului, prin intermediul lui Muresan, produse in valoare de 1.500 de lei noi si 15.000 de euro. In plus, i-ar fi promis un autoturism de lux si 100 de litri de palinca.
FILMUL SPAGII

spot_imgspot_img