Finisaje moderne pentru un living open space

Planurile deschise au crescut in popularitate, pana intr-acolo incat majoritatea familiilor opteaza pentru ele. Open space inseamna renuntarea la pereti in favoare unui spatiu comun care inglobeaza mai multe functiuni. In general bucataria, sufrageria si locul de luat masa sunt incluse intr-un open space.?
Ce ne atrage la acest tip de locuire? Ca stil de design, planurile deschise au impact asupra modului in care locatarii interactioneaza unii cu altii. Astfel de spatii sunt mai “sociabile”, incurajand dialogul. Totodata sunt mai luminoase, iar in casele de mici dimensiuni ofera senzatia de mai mult spatiu. De asemenea, permit realizarea unui decor modern, in stil contemporan.
Intr-un open space, pardoseala pe care o alegi va face diferenta atat din punct de vedere estetic, dar si practic. Designerii recomanda placile ceramice subtiri, de dimensiuni mari, de tipul Laminam, care sunt si rezistente, si usor de curatat. In plus, placile ceramice de dimensiuni mari creeaza impresia de spatialitate si fluiditate, au un design compact si un timp de montaj mai scurt.
Citeste si: Actualizeaza-ti bucataria cu mozaic de sticla!
Pentru montare vei avea nevoie de un material la fel de modern si totodata economic, avand in vedere ca va trebui sa acoperi suprafata mare a planului deschis.
Recomandarea noastra este sa folosesti??Ultralite S1, un adeziv pe baza de ciment, special creat pentru lipirea placilor usoare, de dimensiuni mari. Il gasesti in portofoliul de produse?Mapei.

Citeste si: Cand e nevoie de subzidirea si impermeabilizarea fundatiei
Consumul este foarte avantajos: 15 kg de Ultralite S1 echivaleaza cu 25kg de adeziv standard, iar randamentul de acoperire este cu 60% mai mare decat cel al adezivilor pe baza de ciment traditionali.
Acest adeziv revolutionar beneficiaza si de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *