Firea, inaintea CEx PSD: Exista un impas, trebuie sa-l depasim. Nu mi s-a prezentat vreun proiect privind amnistia si gratierea

Liderii PSD s-au reunit sambata, la Neptun, in sedinta Comitetului Executiv National (CExN), urmand sa discute despre evaluarea ministrilor din Cabinetul Dancila, despre o posibila suspendare a presedintelui Klaus Iohannis din functie si despre strategia pe care PSD va merge in sesiunea de toamna a Parlamentului. Vineri seara, tarziu, liderul PSD i-a convocat la discutii pe cativa dintre cei care il contesta, iar social-democratii ar fi ajuns la un consens.
Comitetul Executiv se reuneste la o zi dupa ce femeile social-democrate au avut, la Mamaia, scoala politica de vara, eveniment la care au fost asteptati toti liderii importanti ai partidului, dar la care a lipsit Liviu Dragnea.
Anterior sedintei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a atras atentia ca sunt grupuri interministeriale care se fac doar ca lucreaza si le cere sa actioneze mai urgent pentru rezolvarea problemelor.
“Pot spune ca sunt grupuri de lucru interministeriale care lucreaza de mult prea mult timp ca sa dea solutii care sunt evidente si poate ar trebui sa nu se mai faca ca lucreaza, ci sa lucreze pentru a se da solutiile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *