Florin Citu: Guvernul vrea sa inghete salariile in 2019. Eugen Teodorovici: E un scenariu

Florin Citu a facut scris sambata, pe Facebook, ca PSD si ALDE nu mai aplica legea salarizarii unitare si recunosc falimentul programului de guvernare.
“PSD i-a tradat si i-a mintit pe romani.

Romania in criza economica – PSD introduce masuri de AUSTERITATE in 2019!!!
Intr-un document trimis Comisiei Europene, in urma cu cateva zile, PSD +ALDE promit inghetarea salariilor in sectorul bugetar in 2019 la nivelul din Decembrie 2018:

PSD+ALDE NU MAI APLICA LEGEA SALARIZARII UNITARE (astfel recunosc falimentul programului de guvernare si ma confirma)!
Asta inseamna ca salariile sunt TAIATE cu echivalentul ratei inflatiei. In plus cresterea dobanzilor va taia si mai mult din puterea de cumparare.
In poza masurile pe care PSD promite ca le va lua la construirea bugetului pentru 2019″, a scris Florin Citu.
El mai sustine ca legea pensiilor este o minciuna.

a”Este clar ca legea pensiilor este doar o minciuna. Nu sunt bani pentru aplicarea legii salarizarii unitare si PSD+ALDE mint ca dubleaza pensiile”, scrie senatorul PNL.
Eugen Teodorovici a recunoscut la Romania TV ca este o varianta luata in calcul, dar legea salarizarii se va aplica la nivelul anului 2022, asa cuma fost conceputa.
a”Este un document care prezinta un scenariu, un document de lucru, o posibila varianta, trimisa Comisiei Europene pentru ca asta este modul in care Guvernul lucreaza de ani de zile, orice stat membru asta face, trimite Comisiei Europene discutii, scenarii, calcule pentru ca intr-un final sa luam o decizie intr-un sens …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *