Florin Susanu, desemnat director general provizoriu la TAROM, cu mandat de o luna

Premierul Tudose a discutat luni despre situatia TAROM cu ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, in cadrul unei intalniri pe care cei doi au avut-o luni dimineata, la Palatul Victoria.
Intalnirea a avut loc in contextul in care seful Executivului a dispus ca, incepand de luni, Corpul de control al prim-ministrului sa efectueze verificari la TAROM.
Premierul Mihai Tudose i-a atras atentia ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, cu privire la pierderile inregistrate de compania TAROM si i-a cerut explicatii acestuia pe tema lipsei de control din partea reprezentantilor ministerului privind santierele de constructie a autostrazilor.
Duminica, prim-ministrul Mihai Tudose a anuntat la Antena 3 ca va fi efectuata o analiza a corpului de control la TAROM, companie nationala care trebuie sa intre pe profit si care nu va fi nici inchisa, nici vanduta.
“Ea (compania TAROM – n.r.), acum mi se pare ca merge mai rau ca anul trecut, date fiind cifrele. Au reusit sa aiba o pierdere istorica acum. Va trebui facut ceva, fiindca este o companie nationala, este un simbol national si nu va fi nici inchisa, nici vanduta, praduita (…) ea va trebui sa intre pe profit, sa se dezvolte”, a adaugat Tudose.
Premierul a facut si o comparatie cu firmele private de transport aerian care opereaza in Romania si carora “le merge bine”, spre deosebire de TAROM. “Pai, nu vi se pare ceva in neregula ?”, a spus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *