Flutur lui Ponta despre regiunea Bucovina: Sa fereasca Dumnezeu daca nu o faci!.

Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a spus amintit ca Victor Ponta a spus, la Putna, ca este de acord cu regiunea Bucovina si i-a transmis premierului sa fereasca Dumnezeu daca nu o face, transmite Mediafax.
Vorbind in cadrul Consiliului local de coordonare al PDL Suceava, Gheorghe Flutur a aratat ca Bucovina conteaza si va conta in continuare pe harta tarii.
“Nu e de ajuns sa sarbatorim Bucovina in 28 noiembrie dupa care sa folosim creionul bont cand regionalizam Romania. Creionul bont a mai fost folosit aici si nu asta vrem. Noi vrem sa se tina seama si de aceasta zona”, a spus Flutur.
El le-a mai spus democrat-liberalilor ca si premierul Victor Ponta a venit la Putna unde a spus ca este de acord cu regiunea Bucovina.
“Si Ponta a venit la Putna si a spus ce a vrut sa auziti, ca si el e de acord cu regiunea Bucovina. Sa dea Dumnezeu, Victor, dar sa fereasca Dumnezeu sa nu o faci!”, a transmis Flutur.
El a subliniat ca infiintarea regiunii Bucovina este necesara pentru dezvoltarea acestei zone, o zona unde sunt necesare investitii.
Flutur le-a spus democrat-liberalilor ca trebuie sa explice populatiei si sa aminteasca ceea ce s-a facut in acest judet.
“Sa aratam minciuna acestor oameni care ne conduc, pentru ca au castigat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *