FMI: Vom discuta despre legea insolventei personale la urmatoarea vizita la Bucuresti

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

FMI: Vom discuta despre legea insolventei personale la urmatoarea vizita la Bucuresti / FOTO: www.rri.ro

Misiunea Fondului Monetar International va discuta cu autoritatile romane, despre o eventuala adoptare a legii insolventei persoanelor fizice si alte masuri, privind criza creditelor in franci elvetieni, la urmatoarea vizita a echipei de evaluare a FMI, la Bucuresti. Anuntul a fost facut, luni, de Biroul pentru Romania al institutiei financiare internationale, care a precizat ca vizita FMI, la Bucuresti, va incepe in 27 ianuarie, informeaza HotNews.ro.

„Aceste subiecte vor fi discutate in timpul misiunii care isi va incepe vizita pe 27 ianuarie”, a raspus FMI, intrebat de HotNews daca este echipa de evaluare a Fondului este pregatita sa discute cu autoritatile romane despre posibilitatea introducerii legii insolventei persoanelor fizice, in Romania.In acest context, premierul Victor Ponta a afirmat, pe contul sau de Twitter, ca sustine demersul PNL, care a cerut sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea legii insolventei persoanelor fizice.
„Ma bucur ca PNL vine cu o pozitie rationala (dupa aberatiile populiste gen Predoiu)! Voi sustine demersul”, a spus Ponta.Pe de alta parte, copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a cerut convocarea in sesiune de urgenta a Parlamentului, pentru adoptarea proiectului legii insolventei persoanelor fizice.
„Legea insolventei persoanei fizice ofera clientului, care nu mai poate achita ratele, o solutie de reesalonare a ratelor si pozitia corecta de negociere cu banca, pe baza veniturilor pe care le obtine”, a declarat Alina Gorgiu, intr-un comunicat de presa.

Mai multe pe …

spot_imgspot_img