Folosesti benzi LED sau becuri normale pentru decoratiuni?

Decoreaza locuinta de sarbatiri cu benzi LED

Ai o multime de motive pentru care sa alegi impodobirea locuintei tale cu benzi LED si tu inca mai folosesti instalatie cu becuri incandescente? Nu ai observat cat de repede se ard acele beculete?

Unde mai pui ca daca se arde unul, restul instalatiei este deja compromisa? O banda LED este mult mai rezistenta, iar lumina furnizata este inconfundabila.

Ce-ai zice sa arunci o privire pe http://www.led-concept.ro si sa compari calitatea si pretul cu celelalte produse obisnuite? Tu decizi.

Benzi LED perfecte pentru design interior

Cel mai adesea, acestea pot fi pozitionate fara niciun dubiu in spatiul interior al locuintei. Daca sunteti fan luminii mai difuze, al umbrelor si culorilor, aplicarea unor benzi LED prin dormitorul monoton ar putea fi o solutie mai mult decat eficienta.

Fie ca preferi rosul, verdele sau ori albastrul pentru ca ofera o lumina mai rece, mai aproape de atmosfera unei camere moderne in stil high-tech, folosirea unei benzi LED ar putea aduce schimbarea de care ai nevoie.

Chiar si culorile multiple pe aceeasi banda LED poate schimba radical imaginea camerei tale pe timpul noptii daca stii cum sa le aplici pentru a crea efectele dorite. Te poti inspira foarte usor din multitudinea de tutoriale foarte utile de pe internet.

Produsele pe baza de banda LED pot fi aplicate oriunde. Fie ca optati sa le aplicati pe mobila, pe perete, tavan sau colturile podelei, acestea furnizeaza o lumina placuta, difuza, fara sa deranjeze sensibilitatea ochilor.

Pot folosi banda Led si in mediul exterior?

Desigur ca se poate. Mai ales acum in perioada sarbatorilor de iarna cand toata lumea decoreaza casa care mai de care mai bogat. Si pe cat de multe priviri atrage locuinta impodobita cu tot felul de luminite iarna, pe atat de mare este si factura la curent.

Dar de acum poti obtine atat o casa luminata care poate fi observata de pe luna, cat si un cost rezonabil la factura de electricitate. Doate acestea doar datorita achizitionarii oricarui model de benzi LED. De ce? Simplu. Pentru ca folosesc tehnologia LED care ofera o durata prelungita de viata a produselor in cauza si pentru ca folosesc o cantitate foarte mica de energie electrica.

Unde mai pui ca sunt si usor de depozitat sau ca nu se suprincalzesc?

Ai verificat site-ul Led-Concept? Pe tine ce tipuri de benzi LED te-au incantat? Le-ai achizitionat deja? Grabestete-te oferte-le de sarbatori sunt pe final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *