Ford ar putea produce un nou model la Craiova: Asa arata EcoSport

Modelul EcoSport

Oficialii Ford anunta o vese buna pentru Craiova. Acestia s-au intalnit de dimineata cu premierul Victor Ponta, cel mai probabil pentru a discuta despre noul model care va intra in fabricatie la uzina din Craiova, informeaza Gazeta de Sud.

“Compania Ford a mentionat in repetate randuri ca isi pastreaza angajamentul privind investitia sa din Romania si ca fabrica din Craiova are un viitor solid. In acelasi timp, am precizat ca se cauta oportunitati de a introduce noi produse la Craiova, insa in acest moment nu avem nimic nou de adaugat”, a declarat Ana-Maria Timis, director de comunicare al Ford Romania.
Ovidiu Cioroianu, lider sindical Ford, a declarat ca :”Probabil Ford va anunta intentia si oportunitatea de a produce modelul EcoSport din a doua parte a anului 2017 la Craiova. Inca nu s-a decis daca se produce la Craiova sau nu, dar acum se fac primele diligente”.
Potrivit unor surse, discutiile dintre oficialii Ford si premier ar putea fi continuate pentru ca producatorul auto ar avea nevoie de infrastructura rutiera solida si pentru un eventual sprijin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *