FORMULA 1. Valtteri Bottas s-a impus in Marele Premiu al Austriei. VEZI CLASAMENTELE

FORMULA 1. Valtteri Bottas de la Marcedes a castigat, duminica, Marele Premiu al Austriei, in care a plecat din pole position. Sebastian Vettel de la Ferrari a terminat pe locul 2, dar si-a extins avansul din clasament la 20 de puncte in fata lui Lewis Hamilton, de la Mercedes, care a terminat pe locul 4, in spatele lui Daniel Ricciardo, de la Red Bull.

FORMULA 1. Valtteri Bottas a avut parte de un start excelent din pole position, in timp ce Sebastian Vettel a reusit sa-l blocheze pe Daniel Ricciardo, care a castigat o pozitie in dauna lui Kimi Raikkonen. Finlandezul a fost depasit inclusiv de Romain Grosjean, insa si-a recastigat locul cateva tururi mai tarziu.
FORMULA 1. In spatele plutonului, Daniil Kvyat a franat prea tarziu la intrarea in primul viraj si l-a lovit din spate pe Fernando Alonso, care a ricosat intr-un Max Verstappen care ratase startul. In urma incidentului, Alonso si Verstappen au fost nevoiti sa abandoneze, in timp ce Kvyat a continuat cursa dupa o trecere pe la boxe.
FORMULA 1. Plecat de pe locul 8 ca urmare a penalizarii suferite dupa calificari, Lewis Hamilton a progresat un loc dupa abandonul lui Verstappen si inca doua locuri dupa depasirile asupra lui Sergio Perez si Romain Grosjean din primele tururi, ajungand astfel pe locul 5. Britanicul s-a apropiat amenintator de Raikkonen, insa nu a reusit sa initieze un atac decisiv, motiv pentru care in turul 32 a devenit si primul pilot de top care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *