Fost fotbalist brazilian, decapitat la Rio de Janeiro

de Leila Bolat Publicat la: 30.10.2013 18:47 Ultima actualizare: 30.10.2013 18:50

Fostul fotbalist brazilian Joao Rodrigo Silva Santos, in varsta de 35 de ani, a fost ucis la Rio de Janeiro, informeaza presa internationala, care mentioneaza ca victima a fost decapitata si capul lasat in pragul locuintei sale, pentru a fi gasit de sotie.
Restul corpului fostului fotbalist nu a fost gasit.

Sotia lui Silva Santos a gasit capul fostului sportiv, marti dimineata, intr-un rucsac, in pragul casei, cu limba taiata si cu ochii scosi.
Joao Rodrigo Silva Santos s-a retras din activitatea de fotbalist in urma cu doi ani, dupa ce a jucat, de-a lungul carierei, pentru mai multe cluburi din Rio de Janeiro, Suedia si Honduras. Recent, el si-a deschis o firma de vanzare de alimente sanatoase si suplimente alimentare.
Potrivit politiei locale, Santos ar fi fost rapit luni seara, dupa ce si-a inchis magazinul. Unii martori au vazut cativa barbati urcandu-l pe fostul jucator cu forta in masina sa si plecand in viteza, inainte de miezul noptii.
Cumnatul lui Santos a declarat pentru presa braziliana ca sotia fostului fotbalist, Geisa Silva, in varsta de 31 de ani, a stat treaza toata noaptea, dupa ce sotul ei nu a venit acasa. “De fiecare data cand trecea prin zona o masina, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *