Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop face sondaj pe Facebook privind suspendarea lui Klaus Iohannis

Liviu Pop a scris, pe Facebook, ca face acest sondaj in calitate de cetatean al Romaniei, nu ca om politic.
“Credeti ca domnul presedinte Klaus Werner Iohannis trebuie suspendat pentru ca nu respecta decizia Curtii Constitutionale a Romaniei cu privire la revocarea doamnei Laura Codruta Kovesi?”, este intrebarea adresata de fostul ministru al Educatiei.
In cinci ore de la postare, au participat la sondaj aproape 20.000 de oameni. Dintre acestia, 11 la suta au raspuns pozitiv, iar 89 la suta au raspuns “Nu”.
De asemenea, peste 330 de persoane au lasat comentarii pe pagina lui Pop, aproape toate fiind critice la adresa PSD.
“Nu trebuia sa te incurci cu mafia asta, acum esti parte din ea si vei fi pedepsit aspru!!!”, “Daca va declinati calitatea de cetatean al Romaniei, ar trebui sa stiti ca sondajul pe care il initiati e absurd. LCK e o ultima baricada a normalitatii, pe care partidul de la care aveti atatea beneficii nemeritate vrea s-o darame. Faceti jocuri murdare, pe care le veti regreta. Nu stiu ce va face pesedeul, dar va perverteste inacceptabil. Tara nu-i o vaca de muls”, “Credeti ca ar trebui sa faceti ceva pentru tara, nu numai pentru voi??”, sunt cateva sintre comentarii.
Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca a discutat cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ca din punctul sau de vedere suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis trebuie sa fie o optiune serioasa. Dragnea a spus ca luni ar urma sa se ia o decizie.
Intrebat cat mai asteapta ca presedintele sa spuna daca o revoca pe sefa DNA, Liviu Dragnea a afirmat: “Eu nu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *