Fostul sot al Silviei Dumitrescu s-a sinucis cu antigel

Fostul sot al Silviei Dumitrescu s-a sinucis cu antigel

Fostul sot al cantaretei Silvia Dumitrescu, Mircea, a hotarat sa-si incheie socotelile cu aceasta lume. Barbatul de 50 de ani nu a mai suportat singuratatea si a decis sa-si ia viata. A baut aproape trei litri de antigel!

Tragedia s-a produs la doua zile dupa Florii. Vecinii lui Mircea Dumitrescu, in varsta de 50 de ani, din cochetul bloc din cartierul Vatra Luminoasa, vorbesc pe la colturi de viata zbuciumata a fostului sot al cantaretei Silvia Dumitrescu.

“E trist ca a sfarsit asa! S-a otravit, dar el era de vina!”, spune Florica, una dintre vecinele care il cunoaste de zeci de ani, de cand s-a mutat in bloc.

“Chiar in ziua de Florii, Mircea s-a certat urat de tot cu nevasta lui, tot Silvia o cheama. Erau impreuna de doi ani. Am auzit ca atunci era baut si i-a tras cateva palme. Femeia a plecat de acasa. Nu stiu unde s-a dus. Pe el l-am vazut pe 29 martie, cand s-a dus sa plateasca intretinerea. In ziua urmatoare l-am vazut trebaluind pe la masina. Nu am stiut ce face. Atunci inseamna ca a scos antigelul din instalatie si l-a baut”, spune Florica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *