Fostul viceprimar al Iasiului Romeo Olteanu, instalat in functia de prefect in prezenta lui Corlatean

de Florin Ghetau Postat la: 23.06.2012 20:21 Ultima actualizare: 23.06.2012 20:22

LIVIU CHIRICA / MEDIAFAX FOTO
Fostul viceprimar al Iasiului Romeo Olteanu a fost instalat, sambata, in functia de prefect al judetului, in prezenta ministrului Justitiei, Titus Corlatean, el inlocuindu-l pe Marian Bosianu, care a ocupat acest post doar o luna si jumatate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ceremonia instalarii noului prefect al judetului Iasi a avut loc sambata la pranz in Sala Mare a Prefecturii iesene, in prezenta ministrului Justitiei, Titus Corlatean, a unor lideri locali PSD, PNL si PC, dar si a zeci de sefi de institutii din judetul Iasi.
Noul prefect al judetului Iasi este Romeo Olteanu, fost viceprimar PSD al municipiului Iasi in perioada 2008-2012, el inlocuindu-l pe Marian Bosianu, instalat in acest post luna trecuta, la propunerea PSD Iasi.
Marian Bosianu a spus, in discursul sau, ca el a cerut inlocuirea sa din functie si ca pleaca din prefectura cu “sentimentul datoriei implinite”. Bosianu a afirmat ca va reveni la conducerea Garzii Financiare Iasi.
La randul sau, noul prefect al judetului, Romeo Olteanu, a afirmat ca va fi un prefect al dialogului si a promis ca in timpul mandatului sau Prefectura nu va fi folosita ca “instrument de atac politic”.
“Ii multumesc domnului Nichita (Gheorghe Nichita, primar al municipiului si lider al PSD Iasi – n.r.) ca in urma cu patru ani m-a luat in echipa primariei. Se pare ca nu l-am dezamagit”, a afirmat Romeo Olteanu.
La randul sau, ministrul Justitiei, Titus Corlatean, a spus ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *