FOTO Dacia Duster Facelift: SUV-ul romanesc primeste cateva modificari minore.

Dacia Romania anunta astazi modificarile pe care noua Dacia Duster le va primi, o data cu lansarea de la Salonul Auto de la Frankfurt. Duster va avea trasaturi de off-roader mai accentuate.
Modificarile pe care mult asteptatul Duster le-a primit sunt minore, cel putin din primele informatii pe care Dacia le-a facut publice. Astfel putem vorbi de un facelift in ceea ce priveste blocurile optice, dar si cateva mici artificii l-a care s-a recurs pentru a imbia mai mult soferul la calatorii off-road.
Duster are acum blocuri optice noi pentru partea din fata, cu toate ca forma lor a ramas aceeasi. Grila fata, cu bandouri cromate, sau farurile care acum au integrate elemente cromate dau SUV-ului un aspect mai agresiv. Cromul este prezent si in alte locuri, cum ar fi in partea din spate, unde gura de evacuare este si ea, acum, cromata.?
Barele longitudinale, de pe pavilion, poarta inscriptia Duster, ceea ce fanii marcii cu siguranta vor aprecia. De asemeni tot pentru ei inscriptia 4WD aminteste de spiritul de off-roader …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *