FOTO Ford S-Max Concept: Asa va arata viitorul monovolum european.

Ford va lansa la Salonul Auto de la Frankfurt un nou concept, care inglobeaza tehnologii de ultima generatie si care prefigureaza viitorul monovolum S-Max. Cea de a doua generatie a lui S-Max urmeaza sa apara pe piata anul viitor, iar conceptul din imagini pare sa fie o versiune pregatita pentru productia de serie, potrivit ANE.
Ford S-Max Concept, care arata ca un Fiesta mai mare, destinat calatoriilor lungi din vacanta, anunta cea de-a doua generatie a monovolumui lansat pentru prima data in 2006. Modelul respira un aer european, iar asta nu doar noii imagini de marca a Ford, ci si datorita faptului ca va fi lansat in special pentru piata europeana. Din cauza vanzarilor scazute a monovolumelor, din SUA, S-Max 2 nu va ajunge pe continentul nord-american, conform lui Roelant de Waard, director de vanzari Ford Europa.
S-Max calca pe urmele celorlalte modele din portofoliu, astfel ca se remarca in partea din fata grila de tip Aston Martin sau trasaturile premium, ca insertiile de crom sau aspectul construit cu multe linii fluide. In ceea ce priveste dimensiunile monovolumului acestea vor creste cu putin fata de actualul model, cel mai important lucru, insa, fiind faptul ca spatiul interior nu va fi redus.
Tehnologiile de care beneficiaza conceptul si care se vor regasi, in mare parte, si pe viitorul model de serie, sunt ultimele dezvoltate de Ford. Astfel sistemul de asistare la parcare a primit o versiune updatata, ceea ce face posibila parcarea masinii in spatii perpendiculare fara a atinge schimbatorul sau volanul. Alt sistem de siguranta introdus este cel de prevenire a coliziunilor si de detectare a pietonilor.
Interesanta este introducerea unor dispozitive de masurare wellness. Asa ca niste senzori pot detecta prin intermediul scaunului bataile inimii sau nivelul glucozei.?
“MyFord Touch” este doar unul dintre sistemele care vor asigura partea de comunicare si de interactionare. Un ecran dual, montat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *