FOTO NOUL Peugeot 308. Leul francezilor ataca Volkswagen Golf 7.

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Peugeot a lansat primele imagini si informatii oficiale cu noua compacta 308. Francezii incearca sa reediteze succesul lui 208 si cu Peugeot 308, care va avea rivali precum Volkswagen Golf 7 sau Ford Focus.
Hatchback-ul de clasa compacta este construit pe platforma modulara??EMP2 si vine cu un aspect complet nou fata de generatia precedenta. In timp ce lungimea a scazut cu 25 mm, pana la 4,25 m, aspectul, atat cel exterior, cat si cel interior, inspira mai multa calitate si senzatia de masina premium.?
Modelul imprumuta trasaturi atat de la hatchback-ul de clasa mica 208, cat si de la crossoverul 2008. Farururile si stopruile din partea din spate au forma unor gheare, in timp ce tehnologia folosita este cea de tip LED. Peugeot 308 pare mai robust decat modelul precedent, cu toate ca datorita platformei pe care este construit a pierdut 140 kg.?
Vezi si?FOTO Lamborghini EGOISTA, concept aniversar pentru 50 ani de Lamborghini
Peugeot 308 este rezultatul incercarilor Peugeot de a se indrepta catre un public cu mai multi bani, astfel ca la interior predomina materialele de calitate. Bordul pare sa aminteasca de masinile de familie, cu majoritatea comenzilor pozitionate in partea de sus, asta si datorita unui ecran tactil de 9,7 inci disponibil pe compacta franceza.?
Modelul va avea mai multe versiuni de echipare. „Alegerea materialelor de …

spot_imgspot_img