FOTO VIDEO Papa Francisc, intampinat de credinciosi, in Columbia

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Papa Francisc efectuaza o vizita de cinci zile in Columbia, in cadrul careia va vizita capitala Bogota, cat si orasele Villavicencio, Medellín si Cartagena, informeaza agentia EFE, citata de Agerpres.
?Papa Francisc a fost intampinat de presedintele Columbiei, familia acestuia si de Guvern, dar si de zeci de invitati speciali, intre care membri ai echipei de negociatori ai pacii, reprezentanti ai unor fundatii sociale, artisti, sportivi, guvernatori si primari din diferite orase.
In acest context, el le-a cerut columbienilor sa nu se lase doborati, nici inselati si sa nu isi piarda bucuria. La prima sa „audienta” oferita in Bogota, papa i-a binecuvantat pe membrii Institutului Distrital pentru protectia copiilor si tinerilor (Idipron) si a fost intampinat cu cantece si ritmuri de cumbia. Papa Francisc a primit o „ruana”, traditionalul poncho columbian pe care tinerii de la Idipron l-au confectionat special pentru el si pe care papa nu a ezitat sa-l imbrace.
Papa Francisc, care efectueaza a 20-a vizita in strainatate in calitate de suveran pontif si cea de-a cincea intr-o tara din America Latina, va petrece cinci zile in Columbia pentru a incuraja procesul de pace care a pus capat unei jumatati de secol de razboi intre autoritatile statale columbiene si gruparea de gherila FARC.
Francisc, …

spot_imgspot_img